Osallistu CaiSannin korukuvakisaan


Kuvaa CaiSannin koru käytössä ja osallistu kuvakisaamme. Palkintona uniikki hopeasormus omien toiveidesi mukaan valmistettuna!

Voit osallistua kisaan niin monella kuvalla kuin haluat. Osallistumisaikaa on 23.8.2016 saakka. Lähetä osallistumiskuvasi osoitteeseen caisanni.verstas@gmail.com. Kuvan ei tarvitse olla uusi, voit osallistua myös aiemmin ottamallasi kuvalla. Liitä mukaan nimi tai nimimerkki ja yhteystietosi (vähintään toimiva sähköpostiosoite). Lataamme osallistujakuvat niille tarkoitettuun Facebook-kansioon, jossa ne ovat peukutettavissa syyskuun alkuun saakka.

Eniten tykätty kuva voittaa upean, yksilöllisen hopeasormuksen juuri toiveidesi mukaan valmistettuna. Palkinnon maksimiarvo on 400 €. Myös tuomariston (eli Sannin ja Kaisan) suosikkikuvalle on luvassa yllätyspalkinto. Kavereiden värvääminen tykkääjiksi on sallittua.

Kuvan tulee olla itse ottamasi tai sinulle tulee olla lupa osallistumiseen valokuvan ottajalta. Kuvassa tulisi näkyä koru käyttötarkoituksessaan, eli esimerkiksi sormus sormessa, koru kaulalla, korvakoru korvalehdellä jne. Mielikuvituksen, taiteellisuuden ja tehostekeinojen käyttö on sallittua ja suotavaa! Facebookin lisäksi CaiSanni saattaa julkaista kilpailukuvia instagramissa tai muissa sosiaalisen median kanavissa. 


Facebook ei ole osallisena kilpailussa.